Cu o textură mătăsoasă și un gust intens de ciocolată, acest „Fondant de ciocolată” se topește pur și simplu în gură!
Ingrediente:
120 g de unt;
180 g de ciocolată (cu un conținut de cacao între 50% și 75%);
30 g de zahăr pudră;
3 ouă;
50 g de făină albă;
Vanilie după gust;
Un praf de sare.
În primul rând, topim untul și ciocolata împreună, folosind o baie de aburi. Când ciocolata și untul s-au topit, adăugăm zahărul și amestecăm până când compoziția se răcește puțin.
Apoi adăugăm ouăle, sarea și făina și amestecăm până când toate ingredientele sunt bine încorporate. Ungem formele pentru brioșe cu unt și le umplem până la 3/4 din capacitate. Coacem deserturile timp de 5-8 minute (durata variază în funcție de dimensiunea formelor pe care le aveți).
La final, ar trebui să obțineți un „Fondant de ciocolată” în care ciocolata curge din interior, iar marginile rămân pufoase.
Timpul de coacere variază între 5 și 10 minute, în funcție de dimensiunea formelor.
Poftă bună și savurați cu plăcere!


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев