Предыдущая публикация
Кулинария и рецепты

Кулинария и рецепты

7 окт 2018

Էկլեր

100 գ մարգարին կամ կարագ+220 գ ջուր+1 պտղունց աղ դնել կրակին մինչև եռա, ու կարագը հալվի: Հենց հալվի, կրակից վերցնել, արագ լցնել ջրի նույն բաժակով ալյուր, լաաավ խառնել ու դնել կրակին, էնքան խառնել, մինչև ամանի տակ սկսի կպնել, շերտ գոյանա: Վերցնել կրակից, հովացնել, մինչև որ ձեռքը դիմանա էդ տաքությանը, հատ առ հատ ավելացնել 4-5 ձու, կախված ձվի չափսից, խմորը պետք է էնպես լինի, որ գդալից կախվի, բայց չծորա, կարևոր է: Խմորը ցնել խոհանոցային ձևավորման պարկի մեջ ու երկարությամբ դնել տապակի վրա, կամ գդալով կլորիկներ անել, կամ ինչպես կուզեք))
Առաջարկում եմ ջեռոցի տապակի մեջ կարագ քսել, պահել ծորակի տակ, տապակը թող թացանա, հետո ջուրը թափել, ինչքան ջուր մնաց, մնաց, մի անհանգստացեք, նորմալ է: Հետո սա կգոլորշիանա թխվելուց ու նրբություն կտա ձեր էկլերներին: Փորձել եմ, 5++++ եմ ստացել))
Էկլերները դնում եք նախապես լաավ տաքացված ջեռոցն ու անմիջապես կրակն անջատում, էդպես թողնում եք մնա մի 10-12 րոպե, հետո արդեն միացնում եք 200, ու թողնում,որ ուղղակի վերջնական կարմրեն:
Անջատված ժամանակ էկլերները հասցնում են լավ չորանալ, դրա համար էլ վերջում ոչ մի դեպքում չեն իջնում, թխվելուց անմիջապես հետո հանում եք ջեռոցից, ոչ դուռն եք կիսաբաց թողնում, ոչ ջերմաստիճանը կամաց-կամաց փոփոխում, էս տարբերակով նման բաների կարիք չի լինում:
եթե տարբերակներ եք փորձել չի ստացվել, սա ապահով միջոց է... Ձեզ հաջողություն..
Շնորհակալություն ուշադրության ու երկար-բարակ գրածս կարդալու համար))))
Կրեմ՚
400 գ կաթը եռացնել, կրակից առանց վերցնելու մեջը միանգամից լցնել 3 դեղնուց՝ 200 գ բաժակով շաքարավազի հետ լավ հարած, արագ ու շատ լաավ խառնել, ավելացնել նաև 3 ճ գդալ ալյուր ու էլի խառնելով շարունակել եփել մինչև պնդանա: Կրեմի մեջ բոլոր բաղադրիչները պետք է վալեացնել՝ առանց կրակից վերցնելու:
Սառեցնել, լցնել էկլերների մեջ: Կարող եք առանձին կարագ հարել ու ավելացնել, եթե սիրում եք էս կրեմը կարագով:

Էկլեր - 874889786380

Комментарии 24

NARINE MATILYAN- ARMEN PALYAN
NARINE MATILYAN- ARMEN PALYAN
!
7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    N I K A
    N I K A
    👍
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Hovik Sargsyan
    Hovik Sargsyan
    👏
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    SHOGHAKAT HARUTYUNYAN
    SHOGHAKAT HARUTYUNYAN
    Xmor@  dnum  enq  tapaki  mej  u anjatum/  xmor@  kbarcrana?
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Мариана Мария
    Мариана Мария
    👍
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Gayane Zaqaryan
    Gayane Zaqaryan
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    НА✌️ РА
    НА✌️ РА
    👍👍👍
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Օ Լ
    Օ Լ
    Karelia pordzel
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    - Edgar -
    - Edgar -
    👍 👍
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Саргсян Марине
    Арутюнян шаааат чишт арцек грел иарке чи барцрана
    7 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Рубен и Сусанна (Барсегян)Карапетян
    Рубен и Сусанна (Барсегян)Карапетян
    📌
    8 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Ս С Մ М
    Ս С Մ М
    ответила SHOGHAKAT
    Հետաքրքիրն այն է, որ հետո ինչպես պետք է վառել ջեռոցը առանց դուռը բացելու,   եթե իմ ջեռոցը գազով է :
    8 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    555 xxxxx
    555 xxxxx
    շաաաաաաաաաաաաաաաաաատ հաաաաաաաաաաաաաաաաամովա ես շատ եմ սիրում
    9 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    😊 👋
    👍
    10 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Gamburian Vehanush
    Gamburian Vehanush
    (lo) 👍☕
    10 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Tamara Ayrapetyan
    Tamara Ayrapetyan
    Barev Zez, inz knereq urraki es chem haskanum - sa Առաջարկում եմ ջեռոցի տապակի մեջ կարագ քսել, պահել ծորակի տակ, տապակը թող թացանա, հետո ջուրը թափել, ինչքան ջուր մնաց, մնաց, մի անհանգստացեք, նորմալ է: Հետո սա կգոլորշիանա թխվելուց ու նրբություն կտա ձեր էկլերներին:  
    12 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Tamara Ayrapetyan
    Tamara Ayrapetyan
    kbacatreq, inch eq uzum asel
    12 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Tamara Ayrapetyan
    Tamara Ayrapetyan
    shnorhakalutyun
    12 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    R E
    R E
    👍 👍 🌹 🌹 🌹
    13 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    --Севак-- --Оганнисян--
    --Севак-- --Оганнисян--
    👍
    24 окт 2018
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Новые комментарии
    Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
    Следующая публикация
    А за кого болеете вы?
    Смотрите матч против Реал Мадрида
    Перейти
    Свернуть поиск
    Сервисы VK
    MailПочтаОблакоКалендарьЗаметкиVK ЗвонкиVK ПочтаТВ программаПогодаГороскопыСпортОтветыVK РекламаЛедиВКонтакте Ещё
    Войти
    Кулинария и рецепты

    Кулинария и рецепты

    ЛентаТемы 15 095Фото 18 749Видео 154Участники 79 823
    • Подарки
    Левая колонка
    Всё 15 095
    Обсуждаемые

    Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного

    Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.

    Зарегистрироваться