Предыдущая публикация
🥧🥮🍕ййКирәк булачак: 1 стакан кефир, 0,5 стакан үсемлек мае, 11 грамм коры чүпрә (дрожжи), 1 бал калагы тоз, 1 аш калагы шикәр комы, 3 стакан он.
✅Эшләү тәртибе: Кефирны май белән болгатыгыз һәм аз гына җылытып алыгыз. Аерым савытта онны чүпрә белән кушып, тоз һәм шикәр өстәгез. Аз-азлап кефирлы кушылманы өстәп, яхшылап басыгыз. Камырны 30 минут кабарырга куегыз. Ризыкны газ мичендә 180—200°C кызарганчы пешерегез.
✅Киңәш: Камыр ризыкларын табага тезгәннән соң, 10 минут торсын, аннары гына мичкә куегыз — шул вакытта алар тагын да тәмлерәк булыр.
📸: нейросеть


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев