Предыдущая публикация
და-ძმის ჯგუფი

და-ძმის ჯგუფი

14 мая 2017

ბისკვიტი 3 წუთში.

ამის შემდეგ სხვა რეცეპტით არ გააკეთებთ!ბისკვიტი მიკროტალღურ ღუმელში ცხვება და ზუსტად 3 წუთი ჭირდება.
ინგრედიენტები
კვერცხი - 1 ცალირძე - 5 ს/კზეთი - 1 ს/კკაკაო - 2 ს/კშაქარი - 7 ს/კფქვილი - 3 ს/კსახამებელი - 1 ს/კსოდა ან გამაფხვიერებელი - 1 ჩ/კალუბალი - 100 გარაჟანი - 150 გშავი შოკოლადი - მოსაყრელად
მომზადების წესები
პატარა ჯამში შეურიეთ კვერცხი და შაქარი. შემდეგ დაუმატეთ კაკაო. ფქვილი, სახამებელი (თუ არ გაქვთ, გაზარდეთ ფქვილის რაოდენობა 4 სუფრის კოვზამდე) და გამაფხვიერებელი ან სოდა – ყველაფერი ერთმანეთში კარგად აურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ ზეთი და რძე. აურიეთ თხელი, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ჩააფინეთ გამოსაცხობ ფორმაში პერგამენტის ქაღალდი და ჩაასხით ცომი.შედგით მიკროტალღურ ღუმელში 3 წუთით მაქსიმალურ სიძლიერეზე (1000 ვტ). ასევე შეგიძლიათ ფინჯნებში გაანაწილოთ ცომი და ცალ-ცალკე გამოაცხოთ. მორჩა! ბისკვიტი მზად არის. მოაყრეთ შაქრის პუდრი და მიირთვით ჩაიზე ან ყავაზე.
შეგიძლიათ გაამრავალფეროვნოთ ბისკვიტი ათქვეფილი არაჟნისა და შაქრის კრემით, გულში ჩაუდოთ ალუბალი, ზემოდან კი მოაყაროთ გახეხილი შოკოლადი.

ბისკვიტი 3 წუთში. - 855740510153
ბისკვიტი 3 წუთში. - 855740509385
ბისკვიტი 3 წუთში. - 855740509129
ბისკვიტი 3 წუთში. - 855740508617

Комментарии 5

nika kopaleishvili
nika kopaleishvili
Magaria.
16 мая 2017
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    გაუქმებული უცხო
    Magari iqneba .
    17 мая 2017
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    maia sharvashidze
    maia sharvashidze
    Magaria  da xalian iolia kidevac
    17 мая 2017
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Новые комментарии
    Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
    Следующая публикация
    Свернуть поиск
    Сервисы VK
    MailПочтаОблакоКалендарьЗаметкиVK ЗвонкиVK ПочтаТВ программаПогодаГороскопыСпортОтветыVK РекламаЛедиВКонтакте Ещё
    Войти
    და-ძმის ჯგუფი

    და-ძმის ჯგუფი

    ЛентаТемы 31 293Фото 64 862Видео 3 965Участники 68 202
    • Подарки
    Левая колонка
    Всё 31 293
    Обсуждаемые

    Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного

    Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.

    Зарегистрироваться