Предыдущая публикация
Zahăr Domnița

Zahăr Domnița

24 дек 2024

Panna Cotta

Ingrediente:
- 8 g gelatină + 45 ml apă
- 260 ml smântână dulce (33%)
- 160 ml lapte (3,2%)
- 50 g Zahăr Domnița
- 1 păstaie de vanilie
Mod de preparare:
1. Amestecați gelatina cu apa.
2. Într-o cratiță, combinați smântâna dulce, laptele, zahărul, semințele și păstaia de vanilie. Încălziți amestecul până apar primele bule (fără a fierbe!).
3. Opriți focul și lăsați amestecul să se aromatizeze timp de 2 ore.
4. Strecurați compoziția pentru a îndepărta păstaia de vanilie. Încălziți din nou la o temperatură de 60-70°C, adăugați gelatina hidratată și amestecați până la dizolvarea completă.
5. Turnați amestecul în boluri sau forme. Lăsați la frigider să se stabilizeze timp de 3-4 ore.
Sos de merișoare:
- 170 g merișoare
- 50-70 g Zahăr Domnița (ajustați după gust)
- 50 ml apă
Mod de preparare:
1. Puneți toate ingredientele într-o cratiță și gătiți la foc mediu timp de 3-4 minute.
2. Mixați cu un blender până obțineți o textură fină, apoi lăsați sosul să se răcească complet.
Servire:
Serviți panna cotta cu sos de merișoare, decorată cu crenguțe de rozmarin și merișoare tăvălite în zahăr.
Savurați această delicioasă rețetă!

Panna Cotta
01:18
Panna Cotta
582 просмотра

Нет комментариев

Новые комментарии
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Следующая публикация
Свернуть поиск
Сервисы VK
MailПочтаОблакоКалендарьЗаметкиVK ЗвонкиVK ПочтаТВ программаПогодаГороскопыСпортОтветыVK РекламаЛедиВКонтакте Ещё
Войти
Zahăr Domnița

Zahăr Domnița

ЛентаТемы 2 157Фото 2 429Видео 405Участники 15 930
  • Подарки
Левая колонка
Всё 2 157
Обсуждаемые

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного

Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.

Зарегистрироваться