Предыдущая публикация
Rogob

Rogob

21 дек 2020

Te provocăm să încerci să Gătești MAGIA Tradițiilor Acasă.

Iată una din rețetele specifice zonei de Centru a Moldovei - ”Ruladă din carne”.
Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.
Descoperă rețeta integrală în comentarii.

Te provocăm să încerci să Gătești MAGIA Tradițiilor Acasă. - 908674762564
Te provocăm să încerci să Gătești MAGIA Tradițiilor Acasă. - 908674762308
Te provocăm să încerci să Gătești MAGIA Tradițiilor Acasă. - 908674762052
Te provocăm să încerci să Gătești MAGIA Tradițiilor Acasă. - 908674766404

Комментарии 2

Rogob
Rogob

Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.

Ingrediente:

Ceafă de Porc 2,5 kg

Nuci de pin 30g

Cașcaval parmezan 100g

Cașcaval Mozzarella 100g

Roșii uscate 120g

sos Pesto

Busuioc proaspăt 150g

Nuci grecesti 60g

Cașcaval parmezan ras 100g

Sare

Zahăr

Ulei de măsline

Usturoi

Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.

Etapele de gătire:

1. Se condimentează carnea cu sare și piper.

2. Sos Pesto: Toate produsele se zdrobesc într-o masă omogenă.

3. Carnea se unge cu sosul pesto, deasupra adaugăm cașcavalul, roșiile uscate, și semințele de pin. Totul se rulează și se leagă cu o sfoară.

4. Se dă la cuptor pentru o oră și 40 de minute la t0 - 180 0C.

5. Înlăturăm sfoara și se lasă un pic să-și

...Ещё

Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.

Ingrediente:

Ceafă de Porc 2,5 kg

Nuci de pin 30g

Cașcaval parmezan 100g

Cașcaval Mozzarella 100g

Roșii uscate 120g

sos Pesto

Busuioc proaspăt 150g

Nuci grecesti 60g

Cașcaval parmezan ras 100g

Sare

Zahăr

Ulei de măsline

Usturoi

Toate ingredientele sunt disponibile in rețeaua ROGOB FOODMART.

Etapele de gătire:

1. Se condimentează carnea cu sare și piper.

2. Sos Pesto: Toate produsele se zdrobesc într-o masă omogenă.

3. Carnea se unge cu sosul pesto, deasupra adaugăm cașcavalul, roșiile uscate, și semințele de pin. Totul se rulează și se leagă cu o sfoară.

4. Se dă la cuptor pentru o oră și 40 de minute la t0 - 180 0C.

5. Înlăturăm sfoara și se lasă un pic să-și tragă sufletul 🙂

RECOMANDĂM pentru servit cu salată din vânătă coaptă.

21 дек 2020
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    GRIGORE M
    GRIGORE M
    Фото
    11 янв 2023
  • Нет комментариев
    Новые комментарии
    Новые комментарии
    Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
    Следующая публикация
    Свернуть поиск
    Сервисы VK
    MailПочтаОблакоКалендарьЗаметкиVK ЗвонкиVK ПочтаТВ программаПогодаГороскопыСпортОтветыVK РекламаЛедиВКонтакте Ещё
    Войти
    Rogob

    Rogob

    ЛентаТемы 1 573Фото 1 989Видео 190Участники 5 100
    • Подарки
    Левая колонка
    Всё 1 573
    Обсуждаемые

    Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного

    Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.

    Зарегистрироваться