4 კვერცხი
2 ჭიქა რძე (თბილი)
ჭიქა წყალი
ჭიქა შაქარი
115 გრ. ფქვილი
125 გრ. ზეთები
1 კოვზი ვანილინი
როგორ საზ:
♨ მომზადება:
ციყვი, გულდასმით გაშორებული yolks, ჩასვით მშრალი თასი. დაამატეთ ნაყენი მარილი ცილებს და სცემეთ სანამ არ გახდება სტაბილური ქაფი.
დნება კარაქი და ოდნავ გაცივდა.
კვერცხის კვერცხებს დაუმატეთ წყალი და შაქარი, სცემეთ, შემდეგ დაასხით ოდნავ გაცივებული მდნარი კარაქი, აურიეთ.
ჩაასხით რძე yolks და კარაქის ნაზავში, დაამატეთ ფქვილი და კარგად აურიეთ ცომი.
ნაზად აურიეთ whipped ცილები შევიდა ცომი.
ჩაასხით ცომი ჩამოსხმის კარტოფილში შემწვარი ყვავილის ფქვილში და გაწურული ფქვილით და შედგით ღუმელში, წინასწარ გახურებულ 180 გრადუსზე, 1 საათის განმავლობაში.
გაგრილებული ჭკვიანი ნამცხვარი, მოაყარეთ ყაბაყის შაქრით, დაამშვენეთ სასურველი. როდესაც ემსახურებით, დაჭერით ნაწილებად.
დელიკატური, გემრიელი ჭკვიანი ტორტი მზად არის

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Комментарии 2
ეს ვიპი და იოუკი რაღა არის