ფრეიტებისთვის:
400 გრ squash (ან zucchini),
მწვანილი (კამა, ოხრახუში, cilantro, საგაზაფხულო ხახვი),
2 კვერცხი
4 სტადიის. კოვზი ფქვილი
4 სტადიის. კოვზი მცენარეული ზეთი
შავი წიწაკა გემოვნებით,
მარილი გემოვნებით
სოუსით:
200 გრ არაჟანი
კამა პატარა თაიგული,
ნივრის 2 კბილი
მარილი გემოვნებით.
სამზარეულო:
გააცალეთ კვადრატი და ნატრიუმი საშუალო გახეხეთ. თუ zucchini ძალიან ახალგაზრდაა, მაშინ შეგიძლიათ დატოვოთ ისინი კანით. დაასხით zucchini და შესუსტებას მსუბუქად ისე, რომ ჭიქა ზედმეტი თხევადია. მწვანილი გახეხეთ და დაამატეთ კანი.
დაარღვიე კვერცხები, მსუბუქად სცემეს ჩანგლით ან ჩანგლით და შეურიეთ zucchini. შემდეგ დაამატეთ დაფქული ფქვილი, მარილი, შავი პილპილი და კარგად აურიეთ. ცომი squash fritters უნდა აღმოჩნდეს მკვრივი არაჟნის თანმიმდევრულობით.
გაათბეთ შემწვარი ბოსტნეულის ზეთით და კოვზით და ჩამოყარეთ ჩამოყალიბებული მწვანილის ბლინები. ხახვი მოაყარეთ ორივე მხარეს, სანამ ოქროსფერი ყავისფერი იქნება დაახლოებით 2 წუთის განმავლობაში. საჭიროებისამებრ დაამატეთ ზეთი პანში.
მოამზადეთ zucchini fritters სოუსით. ამის გაკეთება, დაჭრილი კამა, გაიარეთ ნიორი ნივრის გავლით, აურიეთ არაჟანი და მარილი გემოვნებით.
მზა ციხის ბლინები მიირთვით არაჟნის სოუსით

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев