Предыдущая публикация
3 желания EFC

3 желания EFC

25 ноя

Салманы тым көп салмаңыз, әйтпесе ет ішіне дейін піспей қалуы мүмкін.

Қуыруды орташа отта жүргізіңіз, сонда қамыр тым ерте қуырып кетпей, салма да жақсы піседі.
Алғашқыда беляшты тесігі төмен қараған күйде қуыру қажет – бұл еттің бірден қайнап тұрған маймен жанасып, үстінде қытырлақ қабықша пайда болуына көмектеседі. Ол қабықша еттің барлық шырынын ішінде сақтап қалады.
Беляштарды аударған соң, үстінен қайнап тұрған майды мезгіл-мезгіл құйып тұрыңыз, бұл еттің толықтай пісуіне ықпал етеді.
Баршаңызға ас болсын!

Беляш дайындауға кеңестер
00:31
Беляш дайындауға кеңестер
4 677 просмотров

Нет комментариев

Новые комментарии
Для того чтобы оставить комментарий, войдите или зарегистрируйтесь
Следующая публикация
Свернуть поиск
Сервисы VK
MailПочтаОблакоКалендарьЗаметкиVK ЗвонкиVK ПочтаТВ программаПогодаГороскопыСпортОтветыVK РекламаЛедиВКонтакте Ещё
Войти
3 желания EFC

3 желания EFC

ЛентаТемы 1 147Фото 477Видео 788Участники 83 291
  • Подарки
Левая колонка
Всё 1 147
Обсуждаемые

Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного

Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.

Зарегистрироваться