Предыдущая публикация
Қуыруды орташа отта жүргізіңіз, сонда қамыр тым ерте қуырып кетпей, салма да жақсы піседі.
Алғашқыда беляшты тесігі төмен қараған күйде қуыру қажет – бұл еттің бірден қайнап тұрған маймен жанасып, үстінде қытырлақ қабықша пайда болуына көмектеседі. Ол қабықша еттің барлық шырынын ішінде сақтап қалады.
Беляштарды аударған соң, үстінен қайнап тұрған майды мезгіл-мезгіл құйып тұрыңыз, бұл еттің толықтай пісуіне ықпал етеді.
Баршаңызға ас болсын!


Присоединяйтесь — мы покажем вам много интересного
Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев